Te már tudod, hol fogjátok eltölteni a mézesheteket?

Még csak most tervezed a nászutad? Mai cikkünkben néhány ötlettel segítenénk az úticél kiválasztásában.

Sajnos az idei évben is számítanunk kell arra, hogy korlátozások várhatóak nemcsak a külföldi utazások során, hanem hazánkban is, így előre tervezni igen nehéz.

Ha van rá lehetőségetek, akkor last minute utakat válasszatok, főként nem hazai nászút esetén, így pár napon belül talán nem lesz annyi változás a korlátozások terén, ami miatt esetleg itthon kell maradnotok.

A legkedveltebb külhoni nászút célországai között találjuk a Maldív-szigeteket.

Sokaknak régi vágya egyszer eljutni erre a csodálatos helyre, és ez összeköthető a nászút idejével. Miután a szigetcsoport ezernél is több kis szigetre oszlik, így könnyen elbújhattok a figyelő szemek elől, mint ahogyan azt sok híresség is teszi, mint például Blake Lively és Ryan Reynolds is. Bár a szigetek közül 200 lakott és ebből is csak 87-et használhatnak a turisták, biztosan megtaláljátok majd a nektek legjobban tetsző helyet.

A másik igazán romantikus hangulatú helyszín egy nászútra Olaszország.

Szinte bármelyik vidékére látogattok is el, csodás élményben lesz részetek. Ha városi pihenésre vágytok, akkor a nagyvilági Milánó, Róma, Velence épp nektek való célállomás, ha viszont a tengerparti kikapcsolódás az álmotok, akkor Nápoly vagy Szicília lesz a ti kedvenc úticélotok.

Nem kell túl messzire mennetek ahhoz, hogy igazi romantikus, vagy luxus nászútatok legyen. A fővárosban lévő nagyobb szállodák a külföldi turisták elmaradása miatt, kedvező ajánlatokkal várják a mézeshetekre-napokra érkező magyar párokat is. Érezd magad úgy akár egy híresség és válaszd a Duna-parti hotelek egyik legjobbját és tekints le a városra a hatalmas terasz egyikéről.

A romantikus hangulatú nászutak helyszíne lehet a Balaton partján lévő eldugott szőlőhegyen lévő kis házikó, vagy egy pazarul elegáns nagybirtok. Ha mesébe illő, keleties hangulatú pihenésre vágytok, akkor a marokkói stílusú Shiraz Hotel****superior számotokra a legjobb választás. A gyertyafényes vacsora mellett forró rózsaolajos fürdő is vár benneteket az 1001 éjszaka csodálatos világában.

Természetesen saját habitusotoktól függ, hogy milyen kikapcsolódásra vágytok.

Inkább kettesben, csendes és romantikus pihenésre vágytok, vagy esetleg szeretitek a nyüzsgést és idegen úticélok felfedezését kedvelitek. Esetleg az aktív pihenésre szavaztok és együtt próbáljátok meghódítani a hegycsúcsokat, vagy a tengeren száguldoznátok egy motorcsónakkal.

Bármelyik nászútat is választjátok, ne feledkezzetek meg egymásról, együtt hozzátok meg a fontos döntéseket!