esküvői játékok

Ismerj meg néhány esküvői játékot

Ceremóniamesterként az esküvő hangulatáért felelek, mindig akad a tarsolyomban néhány érdekes, vicces játék, amelyek nem engedik ellaposodni, unalmassá válni a rendezvényt. Néhány játék menetét mutatom be mai cikkemben. 

esküvői torta mérete

Mekkora esküvői tortát rendeljek?

Valljuk be őszintén: A tortának nehéz ellenállni. A torta összehozza az embereket, az esküvői torta pedig a lakodalom egyik fénypontja. Nem könnyű eldönteni, milyen ízesítésű, dekorációjú, méretű tortát válasszunk.

esküvő gyerekekkel

Esküvő gyerekekkel vagy nélkülük?

A legtöbb ifjú pár esetében felmerül a kérdés, hogy a vendégek meghívásakor csak a felnőtteket vegyék számításba, vagy legyenek ott a gyerekek is az eseményen. Néhány jó tanáccsal szeretném megkönnyíteni a döntést ebben a témában.

nyitótánc

Az ifjú pár nyitótánca

A szertartásnak vége, az ifjú pár önfeledten élvezheti közös életük első pillanatait. Mivel is ünnepelhetnék meg ezt, mint egy tánccal, melyet a meghívottak előtt lejtenek. Tudj meg többet a nyitótáncról mai cikkünkből.

Elhalasztott esküvő színpalettája más évszakban használható?

A járvány sok pár számára okozott fejtörést, hiszen esküvőjüket el kellett halasztaniuk későbbi időpontra. Az arák, akik megálmodták a színek harmóniáját, most bajban lehetnek. Vajon jól mutat a választott színpaletta más évszakban is?

spanyol esküvői szokások

Ismerd meg a spanyol esküvői szokásokat

A spanyolokat világszerte temperamentumos népnek ismeri mindenki. Szeretnénk bemutatni a spanyok és a magyar esküvők közötti különbségeket és az érdekes ceremóniákat, melyeket akár saját esküvőtökbe is beépíthettek. 

furcsa esküvői szokások

Esküvői szokások, melyeknek furcsa eredete van

Az esküvők tele vannak olyan szokásokkal, melyeknek az eredetére már senki nem emlékszik, pedig néhány esetben nem véletlenek miatt alakultak a ceremónián az események, hanem bizony fontos indokok miatt került ezekre sor.