esküvői helyszínek

Ismerd meg az esküvői helyszín típusokat

Álmaidban már elképzelted, hogy milyen helyszínen lesz megtartva az esküvőd? Mielőtt döntenél olvasd el cikkünket, melyben a helyszín típusokat mutatjuk be.

esküvői tánc

Szabad egy táncra? - Esküvői táncoktatás

Álmaid esküvőjén lesz nyitótánc? Akkor érdemes az esküvő előtt profi szakemberrel konzultálnod, így nem fogsz a násznép előtt felsülni. Nézzük mire kell figyelned a tánctanár kiválasztásakor és a táncok összeállításánál.

Szülőköszöntő ajándék

Tudnivalók a szülőköszöntő ajándékról

Az esküvői szokások között a szülőköszöntés az egyik, melyet szinte valamennyi menyegzőn megtartanak. Ennek a hagyománynak jártunk kicsit utána, és néhány ötletet is összegyűjtöttünk számotokra.

csokor tartósítás

Őrizd meg örök emlékként csokrodat

A legszebb pillanatokat megőrző esküvői fotók, videók mellett szeretnél valami kézzelfogható dologgal is emlékezni a Nagy Napra?! A menyasszonyi csokor kiváló választás erre a célra. De vajon hogyan tartósítható a csokor?

Torta trend 2021

2021 esküvői torta trendek

Az esküvői szezon kezdetén beszélnünk kell az idei év torta trendjeiről. Nemcsak a dekoráció, a ruhák, a zene fontos a menyegzőn, hanem a torta kiválasztása is. Néhány tippünk segíthet a választásban.

esküvői ruha trend 2021

2021 TOP menyasszonyi ruha trendjei

Az álomesküvő elengedhetetlen összetevője a csúcsszuper divatos és a menyasszony stílusához illő esküvői ruha. Nézzük, milyen formák, színek az idei és talán a jövő év eleji top ruhák.

vőlegény cipőválasztás

Cipőválasztási útmutató vőlegényeknek

Ne felejtsünk el figyelmet fordítani a vőlegény ruhatárára sem, hiszen az esküvő az ő napja is. A cipő megválasztása mindig kényes kérdés, alapvető tanácsaink segíthetnek a megfelelő cipő kiválasztásában.