Esküvő télen-nyáron

Az esküvőszervezés egyik leglényegesebb eleme az időzítés. Hagyományosan a májustól októberig terjedő időszakot tekintjük a hivatalos lagzi-szezonnak, de az utóbbi években ezen a téren változás tapasztalható.

A 10 legfurább esküvő, amiről valaha hallottunk

Az esküvőszervezők és az esküvői fotósok - főleg akkor, ha sok év tapasztalata áll a hátuk mögött - jó pár hajmeresztő esetről mesélhetnének. Nincs azzal gond, hogy napjainkban mindenki kreatív és egyedi szeretne lenni, baj akkor van, ha az ifjú pár elveti a sulykot. Mutatunk néhány extrém esküvőt, garantáltan feldobják a napodat! 

5+1 ok, amiért vétek kihagyni az esküvői videót

Vannak, akik nem szívesen nézik vissza magukat egy-egy felvételen - fotón még csak hagyján, de videón nagyon idegenkednek attól, hogy viszontlássák magukat. Pedig a házasságkötés egyike életünk legfontosabb eseményeinek, amit érdemes videó formájában is megörökíteni, hiszen ha ezt elmulasztjuk, sosem pótolhatjuk be!

10 trendi esküvői torta

A menyasszonyi torta a lagzik egyik leglátványosabb attrakciója, a vendégek közül sokan ennek felszeletelését várják onnan kezdve, hogy az ifjú pár egybekelt. Ma már nem csak az első számú szempont, hogy a torta finom legyen, hanem az is, hogy a megjelenése egyedi és mutatós legyen. 

6 tipp, hogy karcsún állj az oltár elé

Szeretnél szenvedés nélkül formába lendülni a nagy napra? Hidd el, ezzel nem vagy egyedül! Összegyűjtöttünk néhány jól bevált tippet, hogy az esküvő napjára szebb lehess, mint valaha! 

Miért érdemes szertartásvezetőt kérni a polgári esküvőre?

Menyasszonyként a polgári és a templomi esküvőre is úgy gondolsz, mint egy beteljesült álomra. Csodálatos fehér ruhádban, kedvesed oldalán az egész nap boldogságban telik, melyre évek múltával is ugyanilyen szép emlékekkel fogsz visszagondolni.

DJ vagy zenekar?

DJ vagy zenekar?

A menyasszonyok többsége már gyermekkorában megálmodja, milyen esküvőre vágyik. Ebbe beletartozik a lakodalom alatti zene és tánc is.