esküvői helyszínek

Ismerd meg az esküvői helyszín típusokat

Álmaidban már elképzelted, hogy milyen helyszínen lesz megtartva az esküvőd? Mielőtt döntenél olvasd el cikkünket, melyben a helyszín típusokat mutatjuk be.

esküvői tánc

Szabad egy táncra? - Esküvői táncoktatás

Álmaid esküvőjén lesz nyitótánc? Akkor érdemes az esküvő előtt profi szakemberrel konzultálnod, így nem fogsz a násznép előtt felsülni. Nézzük mire kell figyelned a tánctanár kiválasztásakor és a táncok összeállításánál.

Szülőköszöntő ajándék

Tudnivalók a szülőköszöntő ajándékról

Az esküvői szokások között a szülőköszöntés az egyik, melyet szinte valamennyi menyegzőn megtartanak. Ennek a hagyománynak jártunk kicsit utána, és néhány ötletet is összegyűjtöttünk számotokra.

csokor tartósítás

Őrizd meg örök emlékként csokrodat

A legszebb pillanatokat megőrző esküvői fotók, videók mellett szeretnél valami kézzelfogható dologgal is emlékezni a Nagy Napra?! A menyasszonyi csokor kiváló választás erre a célra. De vajon hogyan tartósítható a csokor?

Torta trend 2021

2021 esküvői torta trendek

Az esküvői szezon kezdetén beszélnünk kell az idei év torta trendjeiről. Nemcsak a dekoráció, a ruhák, a zene fontos a menyegzőn, hanem a torta kiválasztása is. Néhány tippünk segíthet a választásban.

esküvői ruha trend 2021

2021 TOP menyasszonyi ruha trendjei

Az álomesküvő elengedhetetlen összetevője a csúcsszuper divatos és a menyasszony stílusához illő esküvői ruha. Nézzük, milyen formák, színek az idei és talán a jövő év eleji top ruhák.

vőlegény cipőválasztás

Cipőválasztási útmutató vőlegényeknek

Ne felejtsünk el figyelmet fordítani a vőlegény ruhatárára sem, hiszen az esküvő az ő napja is. A cipő megválasztása mindig kényes kérdés, alapvető tanácsaink segíthetnek a megfelelő cipő kiválasztásában.

ékszer választási tippek

Megkönnyítjük az esküvői ékszer kiválasztását

Hasznos tippjeink segítségével menyasszonyi ruhádhoz kifogástalan ékszerek fognak párosulni. Bár valamennyiünknek más az ízlése, mégis vannak alapvető "szabályok", melyeket érdemes betartani.