esküvői ruha trend 2021

2021 TOP menyasszonyi ruha trendjei

Az álomesküvő elengedhetetlen összetevője a csúcsszuper divatos és a menyasszony stílusához illő esküvői ruha. Nézzük, milyen formák, színek az idei és talán a jövő év eleji top ruhák.

vőlegény cipőválasztás

Cipőválasztási útmutató vőlegényeknek

Ne felejtsünk el figyelmet fordítani a vőlegény ruhatárára sem, hiszen az esküvő az ő napja is. A cipő megválasztása mindig kényes kérdés, alapvető tanácsaink segíthetnek a megfelelő cipő kiválasztásában.

ékszer választási tippek

Megkönnyítjük az esküvői ékszer kiválasztását

Hasznos tippjeink segítségével menyasszonyi ruhádhoz kifogástalan ékszerek fognak párosulni. Bár valamennyiünknek más az ízlése, mégis vannak alapvető "szabályok", melyeket érdemes betartani.

menyasszony tánc nemzeteknél

Más nemzetiségeknél is van menyasszonytánc az esküvőn?

Biztosan Te is voltál már olyan esküvőn, ahol a menyasszonytánc során a vendégek pénzt dobáltak egy nagyméretű dobozba vagy vájdlingba. Tudnod kell, hogy nemcsak hazánkban ez a szokás, hanem több nép is ismeri. 

régi esküvő

Majdnem elfeledett régi magyar esküvői szokások

Napjainkban az esküvői szertartások során a külföldi behatások is érvényesülnek, néhány magyar szokás pedig kezd feledésbe merülni. Összegyűjtöttünk egy-két érdekes eseményt, mellyel Te is visszarepítheted az időben vendégeidet.

esküvői névváltoztatás

Házasság utáni névviselés

"Minek nevezzelek" - mondja Petőfi Sándor feledhetetlen versében. Ezt a kérdést a házasulandó felek is feltehetik egymásnak, hiszen ma már nemcsak a nők, hanem a férfiak is megváltoztathatják nevüket a házasságkötéskor. Nézzük az ehhez kapcsolódó szabályokat.