Tahitótfalu, Bodor Major

Edina és Zsolt esküvője két helyszínen zajlott. A templomi szertartás Budakalászon került megrendezésre, a polgári ceremónia és a lakodalom pedig Tahitótfalun, a Bodor Majorban.

2012.07.14

A lakodalom különlegesen jó hangulatban telt, nemcsak ceremóniamesterként vettem részt benne, hanem a szervezés egyéb részleteiben is segítségükre lehettem.

Tánctanárunk, Mészáros Máté több táncot is betanított a párnak, akik a polgári szertartásra a Grease koreográfiájára jelentek meg barátaik társaságában. A nagy sikerre való tekintettel, a vendégek kérésére megismételték éjfél után, amikor az átöltözés után visszatértek a vendégek közé. A fantasztikus nyitótáncot is Máté segítségével tanulta be a Pár.

A szertartás után a jó hangulatról a Lufi posta csapata gondoskodott egy emlékezetes látvánnyal: a vendégek egy-egy képeslapot írtak meg a Pár részére felajánlásaikkal, melyeket egy színes héliumos léggömbre kötve engedtek fel az égbe. Edinát és Zsoltot még hetekkel később is megörvendeztették ezek a képeslapok, amiket a megtalálók juttattak vissza címükre.

A tökéletes esküvői torta kiválasztása sem egyszerű folyamat, de mi ebben is segítettünk és sütisünk elkészítette nekik a nemcsak látványos, hanem nagyon finom tortájukat is. Ezúton is köszönjük Nekik és vendégeiknek a nyitottságot az új ízekre.

Köszönjük Edinának és Zsoltnak ezt a remek estét és örülünk, hogy nemcsak a ceremóniamesteri feladatokat bízták rám, hanem a szervezés egyéb részleteiben is segíthettünk nekik.