Igazán vidám esküvő a budapesti Katapult étteremben

Móni és Zoltán esküvője. A polgári szertartás a 13.kerületben került megrendezésre, innen a násznép a Szépvölgyi útnál található Katapult Étterembe ment át, ami a jó hangulatú lakodalom színhelye volt. 

A két helyszín közötti útszakaszt egy csodás hintóval tette meg az ifjú pár. 

A pár az esküvői torta megrendelését is ránk bízta. Választásuk a hagyományos nagy esküvői torta helyett több, különböző ízű mini-tortára esett. Így minden vendég saját kis tortát kaphatott, az általa kiválasztott ízben.

Természetesen ez az este sem múlt el a vendégeket aktivizáló programok, játékok nélkül. Sor került az ún. „kocsis-játékra”, amely minden lakodalmon nagyon népszerű, és amiben a násznép is mindig nagy lelkesedéssel vesz részt.

Kocsis játék videó

Ezen az estén sem maradt el a menyasszonyrablás: miután a barátok megszöktették a menyasszonyt, a vőlegénynek / ifjú férjnek énekelnie kellett, hogy ezzel bizonyítsa szerelmét, ami végül természetesen sikerült neki és visszakaphatta feleségét.

A különleges elemekben és részletekben gazdag esküvő reméljük a pár és a vendégek számára is emlékezetes marad, mi biztosan nem fogjuk elfeledni!