Stresszmentes esküvő – bizalom nélkül nem megy

Minden lány álma, hogy egyszer oltár elé vezessék. Gyönyörű hófehér ruhájában mesebeli hercegnőnek érezhesse magát és a meghívott vendégek gyűrűjében a legszebb legyen. 

Azonban az álomesküvő megszervezése és lebonyolítása embert próbáló feladat. Menyasszonyként még a szervezési feladatok nélkül is sokat aggódsz, hiszen mindig eszedbe jut, vajon hogyan fogják magukat érezni a vendégek, minden a legnagyobb rendben lesz-e és egyáltalán milyen lesz majd feleségként élni a mindennapokat.

Ahhoz, hogy nyugodtan tud élvezni életed legfontosabb napját ki kell szervezned az elvégzendő feladatokat.

Úgy gondolod, hogy mindent képes vagy kézben tartani, koordinálni?

Elárulok egy titkot! Nem tudsz egyszerre több helyen lenni!

Ha úgy gondolod, jó érzéked van a szervezéshez és minden az esküvő napjára kiválasztott szolgáltatóval (dekoráció, sofőrszolgálat, cukrászat, fotós stb.) egyeztettél, valamint megvetted a szükséges kiegészítőket, akkor sem tudsz az esküvőd napján mindenre felügyelni, nem lesz arra időd, hogy figyeld a dekoráció elkészültét, irányítsd a parkolást, ellenőrizd a tortát, sütiket, elszámolj a lagzi végén az étteremmel és még sorolhatnám, mennyi helyen kellene egyszerre ott lenned. A hirtelen felmerülő akadályokról nem is beszélve, melyek az időjárás megváltozása, a vendégek félretájékoztatása, és még ezer ok miatt következhet be.

Ahhoz, hogy a saját esküvődön igazán jól érezhesd magad és szép emlékekkel gazdagodva kezd el új életed, bizony meg kell, hogy bízz egy esküvőszervezőt, valamint egy ceremóniamestert, akik veled együttműködve, a te instrukcióid alapján szervezik meg életed nagy napját. Az általuk választott szolgáltatók (fotós, dekoros, tortakészítő, zenekar, videós stb.) mind olyan emberek, akik már túl vannak megannyi sikeres esküvő lebonyolításán. A te esküvődet is ugyanolyan lelkesedéssel és összpontosítással szervezik, mint bármely korábbi megrendelőjük nagy napját.

Mint minden jó kapcsolatnál, itt is a bizalom a legfontosabb. Bíznod kell az általad választott szakemberek munkájában, segítőkészségében, szaktudásában. Bíz bennük, hisz minden tudásukat felhasználják ahhoz, hogy a legszebb élményt nyújtsák neked és párodnak. Vigyáznak arra, hogy ne váljon rémálommá az esküvő a sok stressz és idegeskedés miatt.

A bizalom hiánya a szolgáltatók felé, bizony sok problémát okozhat.

Ami persze számodra lesz a legfájóbb, hiszen emlékeid között nem a boldog pillanatok fognak megmaradni, hanem az általad kreált, megoldhatatlannak hit helyzetek.

Ha megbízol az általad választott szolgáltatókban, akkor sem kell idegeskedned, mikor a fotózás kellős közepén elkezd csöpögni az eső, vagy a szertartásra kibérelt hajó tulajdonosa félórával a választott időpont előtt lemondja a foglalást, hiszen ezért szerződtél le a szolgáltatókkal, ők 100 %-os hatékonysággal fogják kezelni és megoldani ezeket a helyzeteket.

Ceremóniamesterként és esküvőszervezőként valljuk, hogy tehetségünket, szakmai tudásunkat, tapasztalatainkat minden esetben teljes mértékig az éppen szervezett esküvő lebonyolítására fordítjuk és minden leendő házaspár számára biztosítjuk a nyugodt, harmonikus esküvőt.