Lakodalom a Dunán

Tímea és Zsolt esküvője egy nagyon különleges helyszínen: az Aquamarina Hotel és Rendezvényhajón került megrendezésre. A vízen zajló lakodalom nagyon egyedi és romantikus hangulatot varázsolt erre a különleges napra. 

2012.09.01. Aquamarina állóhajó

A vendégek megtáncoltatásáról gondoskodó egyszemélyes zenekar, a helyszűke miatt is tökéletes volt a helyszínre, de tökéletesen gondoskodott mindenki szórakoztatásáról, a hagyományos és a lakodalmas zenék mellett a násznép kéréseit is teljesítette.

Ezen az estén is megrendeztük a méltán népszerű „kocsis-játékot”, amikor a násznép és a pár egy kocsi utasait, illetve a kocsi egy-egy alkotórészét adják elő egy történet elmesélése közben. A történetben említett szereplőnek (vagy kocsi alkatrészének) fel kell állnia és gyorsan visszaülnie, tévesztés esetén „büntetés” jár: egy-egy pohár ital.

Kocsisjáték videó

Cukrászunk ezen az esküvőn is megmutathatta tudását, s csodás ízekkel varázsolta el a Párt és a vendégeket. Ezen felül a pár a mi segítségünket kérte a dekoráció és néhány kiegészítő kiválasztásában is.

A Dunán eltöltött romantikus este emlékezetessé tette ezt a napot, reméljük, hogy ez a különleges hangulat nemcsak a lakodalom napján, hanem a továbbiakban is elkíséri a párt.