Hírességek esküvői a 2022-es szezonban

A 2022-es évben már senkinek nem kellett visszafognia magát, ha esküvőről van szó! A pandémia alatt a korlátozások mindenkire kihatottak, ezért sokan halasztottak, vagy szerényebben ünnepeltek. A sztárok is végre világraszóló esküvőt csaphattak, korlátok nélkül! Mutatjuk a mi két kedvenc párunkat!

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ki ne hallott volna a 2000-es évek elején Benniferékről? A méltán népszerű Hollywood-i sztárpár még a kétezres évek elején jegyezte el egymást, azonban akkor végül szakítással végződött szerelmi történetük. Különváltak útjaik, mindketten mással találták meg a boldogságot és gyermekeik is születtek ezekből a kapcsolatokból. Azonban húsz év elteltével mindketten olyan életszakaszba érkeztek, amikor új esélyt adtak egymásnak, és 2022-ben kétszer is kimondták a boldogító igent.

Július 16-án Las Vegas egyik kápolnájában történt az első fogadalomtétel, majd nem sokkal később augusztus 20-án pazar ceremónián ünnepelték egybekelésüket. Ben Affleck Georgiában lévő birtokán, Hampton Island Preserven. Ezen a felejthetetlen esküvőn Ben klasszikus Ralph Lauren Couture fehér szmokingot viselt, fehér inggel és fekete csokornyakkendővel, míg Jennifer csodás, szűk felsőrészű, rövid ujjú, fodros aljú menyasszonyi ruhában tündökölt. A ceremónia alatt „The Things We've Handed Down” című szám szólt, a pár öt gyermeke is erre vonult be.      

A dresscode hófehér volt, minden vendégnek kötelező volt ebben megjelenni. A három napig tartó eseményt luxus rendezvényszervező cég segítségével szervezték meg.

Kourtney Kardashian és Travis Barker

Egy extrém páros is igazán menő esküvővel írta be magát a történelembe. Travis Landon Barker amerikai zenész, dobos, producer. A Blink-182 nevű punkegyüttes dobosaként vált világhírűvé. Ő alapította a Famous Stars and Straps nevű ruházati céget 1999-ben, és a LaSalle Records-ot 2004-ben. Egy igazán nem mindennapi, csodálatos nővel esett szerelembe, ő Kourtney Mary Kardashian amerikai celeb, valóságshow-sztár, életmódtanácsadó, modell. Kim Kardashian nővére. 

Május 22-én Kourtney és Travis harmadik alkalommal mondta ki a boldogító igent az olaszországi Portofino-ban.

Kourtney és Travis 15 éven át voltak barátok mielőtt összeházasodtak. Miután mindkét félnek már vannak gyermekei előző kapcsolataikból, így most egy nagy mozaikcsaláddá váltak. Kourtney merész stílusához illően egy Dolce & Gabbana fehér, fűzőszerű, hosszú csipke uszályos miniruhában mondta ki az igent. Az uszály különlegessége egy hatalmas Szűz Mária ábrázolás volt, amely Travis egyik tetoválásán alapult.

A tengerparti városban négy napig tartott az esküvő és a lakodalom, többszáz résztvevővel. A vendégek közül többen is fekete ruhát választottak a nagy alkalomra, sőt, a menyecskeruha is ebben a rendhagyó színben pompázott. 

Pénteken vacsorával várták a násznépet, szombaton hajókirándulásra vittek mindenkit, majd vasárnap az esküvő következett.

Te milyen esküvőt tervezel? Ha segítségre van szükségetek a szervezésben, ötleteljünk együtt, egyeztessünk időpontot egy kötetlen személyes vagy online konzultációra. Telefonon, e-mailben vagy az űrlapon kérjetek hozzám időpontot.