Extrém leánykérések

Az ifjú férjjelöltek számára az egyik legizgalmasabb pillanat, amikor megkérik választottjuk kezét, hiszen nem tudhatják előre, hogy a megkért lány igent mond-e a felkérésre.

Azért, hogy minél meghatóbb, emlékezetesebb legyen a lánykérés és biztosan sikert érjenek el, néhányan igen extrém megoldásokra is vállalkoznak. A vagányabb fiúk szívesen vállalnak kockázatot, így akár ejtőernyős ugrás, víz alatti búvárkodás, tűzoltós életmentés közben kérdezik meg szerelmüket arról, vajon együtt töltik-e életük hátralévő részét. Ezzel a megközelítéssel néha vigyázni kell, hiszen nem minden lány ugyanolyan bevállalós, mint a vőlegény jelölt, ezért akár kudarcba is fulladhat a lánykérés.

Sok szerelmes férfi úgy véli, hogy a legfrappánsabb megoldás, ha mindenki tanúja lesz annak, hogy párjukat megkérjék, így óriás plakátokon, repülőgép aljára szerelt molinón hozzák az egész környék tudtára szándékukat. Ezzel a módszerrel is óvatosan kell bánni, lehet, hogy választottunk a párizsi hétvégével, meghitt vacsorával fűszerezett meglepetésnek jobban örülne.

Gondoljunk arra is, vajon miről álmodnak a lányok gyermekkoruk óta?

Hát persze, hogy a herceget várják mindannyian a fehér lovon. Ma már ennek sincs akadálya, hiszen néhány szolgáltató Magyarországon is elérhetővé tette az ilyen típusú lánykérés megszervezését. A hitelesség kedvéért még lovagi páncéllal is szolgálnak, így választottunk tényleg álomszerű leánykérés részese lehet.

A sportrajongók sem maradnak ötletek nélkül, focimeccsek lelátóján, a hatalmas monitorokon kivetítve kérhetik meg barátnőjük kezét. De láttunk már olyan sporthorgászt is, aki a tóparton kifogott ponty szájába illesztette a karikagyűrűt, és kérdezte meg választottját, vajon egész életében szeretne-e együtt lenni vele és a halakkal.

A fiatalok között vannak, akik a vicces eseményeket kedvelik, úgy gondolják egy jó poén többet ér minden romantikánál. Azt hiszik, hogy még ötven év múlva is arról mesélnek majd az unokáknak, hogyan tették emlékezetessé a nagyi lánykérését. Ilyen vicces sztori lehet a rendőrnek öltözött színészek bevonásával megkérni barátnőjük kezét. Egy hamis rendőrségi igazoltatás keretében a rendőrök átkutatják az autót, gyanús dolgot keresve. Mikor a feszültség a tetőfokára hág, és barátnőtök teljesen elbizonytalanodik, akkor a rendőrök a csomagtartóból előveszik a gyűrűt rejtő dobozt. És ekkor a férfiember megkéri a megrettent leány kezét. Happy End. És vajon a rend őreinek szigorú tekintete mellett, hány menyasszony jelölt fog nemet mondani!?

A szokatlan lánykérések közül nem hagyhatjuk ki, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő táncos flashmobot.

Az utcán meglepetésszerűen tíz-húsz sétálgató gyalogos egyszerre kezd elöttetek táncolni. Bevállalós vőlegények együtt táncolnak a beépített emberekkel, majd a zene végén választottjuk előtt térdepelve kérik meg a meglepett lány kezét. Nagyon divatos ez a fajta lánykérés manapság, így trendi barátnők számára ez lehet a nyerő.

Különlegessé tehetitek választottatok számára a gyűrű átadását egy színházi előadás végén, vagy a kedvenc együttesetek koncertjén is. Ennek megszervezése komoly feladat lehet, de felejthetetlen élményt nyújt, főleg ha a barátnő kedvenc színésze, előadóművésze is közreműködik a virágcsokor átadásában.

A lehetőségek végtelenek a fiatalemberek számára, azonban javasoljuk a vőlegényeknek, hogy mindig próbálják meg magukat adni, a személyiségükhöz legjobban illő ötlettel megkérni választottjuk kezét, de vegyék azért figyelembe barátnőjük érzékenységét is, nehogy egy extrémebb leánykéréssel inkább elriasszák a leendő menyasszonyt az életre szóló döntése meghozatalában, mint egy életre magukhoz kössék.