Esküvői katasztrófák, melyek akár veled is megtörténhetnek

A fiatal lányok többsége már gyerekkorában elképzeli esküvőjét. Napjainkban olyan időket élünk, amikor sok mindenről le kell mondanunk, így az álomesküvő ideje is eltolódik.

Viszont így mindenkinek elég ideje lesz átgondolni, mit is szeretne valójában, és elkerülhetőek lesznek az olyan katasztrófális történések, mint amelyeket ebben a cikkben bemutatunk.

Torta 

A lakodalom egyik fénypontja az esküvői torta felvágása. Azonban addig, amíg ez megtörténik sokszor órákat tölt a torta az asztalon, így oda kell figyelnünk arra, milyen helyre tesszük. A vajkrémmel dekorált édesség például hamar megolvad, így a tortán lévő dekoráció, virágok szép lassan lecsúsznak, eldeformálódnak. Érdemes az utolsó pillanatig hűtve tárolni ezt a desszertet, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket. 

Lehetőség szerint a torta felvágása előtt csak kevés édességet tegyünk a vendégek elé, mert előfordult olyan eset, amikor a kis muffinok, finom apró-sütik már eltelítették a meghívottakat, mire a tortát szétosztottuk közöttük, így szinte csak jelképes volt a tortavágás, mert már alig evett belőle valaki.

Csók

A csók romantikus pillanata a lakodalomnak, azonban ekkor is történhetnek meglepő események. Az egyik esküvőn az ifjú férj boldogan csókolta meg feleségét, majd örömében nagy cuppanos puszit nyomott a várandós ara pocakjára. Sajnos a csók nem maradt nyomtalan, hiszen a menyasszony rúzsa átkerült a férj szájára, így a csodás menyasszonyi ruhára hatalmas rózsaszín folt került. Tanulj ebből az esetből és használj csókálló rúzst, emellett érdemes felkészülni minden eshetőségre és legyen nálad folttisztító.

Átöltözések

Az esküvő ideje alatt akár többször is ruhát cseréltek, ezért mindig fontos leellenőrizni, hogy valamennyi kiegészítő a helyén legyen. Teljes katasztrófához vezethet, ha hiányzik egy öv, vagy a ruhához való cipő. Nem feltétlenül a menyasszonynak kell ezekről gondoskodni, azonban bízz meg valakit, hogy mindezekre figyeljen.

Állatok

Nagyon romantikus, amikor egy galambpár a levegőbe repül és tudatja mindenkivel milyen csodás esemény történt. Azonban számos olyan eset történt már az esküvőn, amikor a hófehér madarak belerondítottak a szép pillanatba és szó szerint tojtak a meghívottak fejére. Egy másik esetben csodás pillangókat rejtő kis dobozt szeretett volna az ifjú pár kinyitni, hogy a kis állatok a levegőbe röpülve nyújtsanak gyönyörű látványt, azonban szegények a dobozba zárt időt nem élték túl. 

Megelőzhetőek a kisebb-nagyobb "balesetek", ha szakszerű segítséget kérsz. Hozzáértő szakemberek segítségével a galamb- és pillangó reptetés szép emlékké válik majd.

Ceremóniamesterként én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy a Nagy Nap számotokra ne rémálommá váljon, hanem örök, boldog emlék maradjon.

Keress elérhetőségeim egyikén, melyeket itt találsz meg.