Esküvőhoroszkóp - Az esküvőtök napja elárulja, milyen házasság vár Rátok!

A csillagok állása nem csak az emberek személyiségét határozza meg, hanem egy-egy fontos esemény dátumára alapozva a kapcsolatok alakulását is befolyásolhatja.

A bolygók hatással lehetnek arra is, hogy milyen jövő vár egy adott napon kötött házasságra. 

Nézd meg, miként alakul a Ti házasságotok az egybekelés dátuma alapján! 

03. 21. és 04. 20. között: Kos-házasság

Igazán jók a kilátásaitok, mind érzelmi, mind fizikai téren! A szenvedély - különösen a kezdeti időszakban - nem fog hiányozni a kapcsolatotokból! A közös célokért összefogtok és kitartóan küzdötök, jövőtöket illetően határozott elképzelésekkel rendelkeztek és nem igen hagytok ebbe beleszólást másoknak.

04. 21. és 05. 20. között: Bika-házasság

Boldogságotok felhőtlen, valóban szívetekből szól az "igen" az oltár előtt. Számíthattok arra is, hogy csodás és emlékezetes lesz a nászutatok, még akkor is, ha nem valamilyen mesebeli országba utaztok - hiszen nem ez számít, hanem a másik közelsége! Házasságotok legfőbb alappillére a hűség és a bizalom, illetve az együtt átélt örömök.

05. 21. és 06. 21. között: Ikrek-házasság

Ahhoz, hogy boldogan éljetek egymás mellett, az egyik kulcsszó a türelem. Kicsit könnyen feladjátok, ha nehézségek elé állít az élet, pedig soha nem a kihátrálás a jó megoldás! Hogy megóvjátok a kapcsolatotokat, szorítsátok kicsit háttérbe a barátokat és a bulizásokat, koncentráljatok inkább az intimitásra, a közös élményekre!

06. 22. és 07. 22. között: Rák-házasság

Nektek igazán be fog válni az együttélés és a házasság, ha tényleg jól választottatok társat ehhez a klassz kalandhoz. Fontos, hogy mindketten érezzétek, számíthattok a másikra, aki nemcsak szimplán a házastársatok, hanem a barátotok is, akivel ha kell, lelkizhettek is. A közös otthon kialakítása örömteli élmény lesz, és sokat adtok majd a családi hagyományokra is.

07. 23. és 08. 23. között: Oroszlán-házasság

Mindketten igyekeztek megőrizni a függetlenségeteket, és arra törekedtek, hogy megszerezzétek az irányító szerepét a kapcsolatban. Miközben folyik a rivalizálás, előfordulhat, hogy észrevétlenül hagyjátok elsuhanni magatok mellett a szép pillanatokat! Némi önkontrollal és teljes őszinteséggel azonban remek kapcsolatot alakíthattok ki, főleg akkor, ha a pénzügyekben és a vásárlási szokásokban is egyetértetek.

08. 24. és 09. 22. között: Szűz-házasság

Az elején adódhatnak nehézségek a kapcsolatban, de kellő odafigyeléssel és következetességgel legyőzhetitek az akadályokat. Ha nem "agyaltok" folyton azon, hogy mit kellene tennetek a tökéletesség eléréséért, igazán harmonikus kapcsolatra számíthattok. Ha közös munkára is van lehetőség, ne szalasszátok el, mert karrier-fronton is nyerő párost alkothattok!

09. 23. és 10. 22. között: Mérleg-házasság

Ha tényleg azzal kötöttétek össze az életeteket, akit Nektek rendelt a sors, nagyon kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatra számíthattok! Szövetségetek az első naptól kezdve nagyon erős, így az elétek gördülő akadályokat szinte észrevétlenül megoldjátok! Őrizzétek meg a jó kapcsolatot a hozzátok közel állókkal is, és akkor minden kerek lesz!

10. 23. és 11. 22. között: Skorpió-házasság

A nyugalom nagyon fontos lenne mindkettőtök számára ahhoz, hogy kiélvezhessétek a másik társaságát és azokat a közös élményeket, amiket a sors tartogat a számotokra, ez azonban nem mindig valósul meg, mert más, kevésbé fontos dolgot helyeztek előtérbe. Ne emeljetek magatok köré falat, mert így elhidegülhet a kapcsolat a régi barátokkal, akiket kár lenne elveszíteni csak azért, mert kimondtátok a boldogító igent.

11. 23. és 12. 21. között: Nyilas-házasság

Minél fiatalabb életkorban kötitek össze az életeteket egymással, annál hamarabb elérkezik az első próbatétel ideje. Na, szerencsére nem kell nagy problémára gondolni, csak néhány apróságra, ami inkább összecsiszol, mintsem szétválaszt benneteket! Biztosak lehettek benne, hogy egymás mellett sosem fogtok unatkozni, mert nyitottak vagytok a közös élményekre és a szórakozásra!

12. 22. és 01. 20. között: Bak-házasság

Az egyik legszerencsésebb társulás a Tiétek, főleg akkor, ha jól választottátok meg a párotokat a közös élethez! Mindenre megtaláljátok a megoldást, közös erővel bármit legyőztök és megőrzitek optimizmusotokat, derűlátásotokat! Ha pénzügyekben is sikerül közös nevezőre jutni, azt mondhatjuk, hogy elkerülnek Titeket a komolyabb viharfelhők!

01. 21. és 02. 19. között: Vízöntő-házasság

A házasság jó befektetésnek bizonyul minden szempontból, ketten többek, jobbak, erősebbek lesztek! Kreatívak vagytok és nyitottak az újdonságokra, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az évek múlásával is megtaláljátok, hogyan dobjátok fel azokat a hétköznapokat, amik más párok számára már rég szürkének tűnnek!

02. 20. és 03. 20. között: Halak-házasság

Egybekelésetek érzelmi alapon történik, és ez számos olyan pillanattal ajándékoz meg benneteket, amikről mások csak álmodoznak. Szívesen szövögettek színes terveket a jövőre nézve, olykor még a realitás-érzéketeket is elveszítitek, ezért lehet, hogy a megvalósításhoz több erőfeszítésre vagy nagyobb anyagi áldozatokra lesz szükség, mint ahogy azt először gondolnátok.

Photo by mari lezhava on Unsplash