Esküvő sok játékkal!

2014.08.30. Margitsziget - Detti és Laci egy nagyon romantikus helyet választott az esküvőjükre: a Margitszigetet.

A vendégvárás és a polgári ceremónia is a szigeten található Thermal Hotelban került megrendezésre.

A szertartás után a pár egy egyedi lufi csokrot engedett fel. 

A templomi szertartásra a pár és a vendégek együtt sétáltak át a szintén a szigeten található Szent Mihály kápolnába.

A Margit-sziget és a kápolna gyönyörű hátteret adott a kiscsoportos fotózáshoz.

A Hotelba visszatérve a pohárköszöntők és vacsora után a nyitótánccal kezdődött a buli. A násznép minden játékba lelkesen vetette bele magát. Itt is nagyon kedvelt volt a „Gyermek születése” játék.

A barátok is kivették a részüket a játékokból: elrabolták Dettit, de Lacinak nem a megszokott módon kellett visszaszereznie. Feladata az volt, hogy bekötött szemmel a jelen lévő hölgyek karját kellett végig tapogatnia, majd közülük kiválasztani feleségét. A választottat meg is kellett csókolnia: szerencsére sikerült helyesen választania, bár nagy dilemmában volt, nehezen döntött két lány karja közül.

A vőlegényt ezután sem kímélték:

egyéb feladatokat is végre kellett hajtania. Sok vidám pillanatot okozott, amikor foggal kellett leszednie Detti lábáról a harisnyakötőjét.

A menyasszony átöltözése után sem értek véget a játékok. A vendégek aprópénzt szórtak szét a teremben, amit a fiatal párnak kellett összesöpörnie.

Mindig öröm olyan lagzikban részt venni, ahol a násznép ilyen lendületesen és aktívan vesz részt minden programban. Köszönöm a párnak és a vendégeknek is, hogy ennyire nyitottak voltak, és hogy ennyire lelkesen vetették bele magukat minden játékba!