Amikor a házasok házasodnak

2014.09.06. Dabas - Beáta és Tamás sokat várt a lagzijára, hiszen papíron már egy éve házasok voltak, mire sor került a templomi ceremóniára és a lakodalomra. 

A ceremónia is Dabason zajlott és a lagzi is: a Dabas Motelban. Az esküvő a köszöntőkkel kezdődött: először a menyasszony-köszöntő, majd a pár, a pár szülei és a barátok is tartottak beszédet.

A terem elrendezése is különleges volt: Beáta és Tamás egy pódiumon ült, így fentről nézhettek végig a vendégeken és az éppen zajló eseményeken.

A buli is nagyon jó volt, a pár is gyakran aktivizálta a vendégeket. A vonatozásnál a menyasszony nemcsak a vendégeket, hanem a szolgáltatókat is próbálta rávenni a táncra. A lagzin több vicces pillanatot is okozott a pár.

A férj például egyszer elvette a fotós feladatát és elkezdett fotózni,

mire a fotós visszavágott és táncba vitte a menyasszonyt, ha már a férj átvette az ő helyét.

A vendégeket különböző játékokkal szórakoztattam, például a sokakat szó szerint megmozgató "Gyerek születése”- játékot. Ennek során egy történetet olvasok fel, miközben a pár és a vendégek egy része is a történet egy-egy szereplőjét testesíti meg. A terem közepén székeket állítunk fel, aki a történet szerinti nevét hallja, feláll és fut egy kört.

A pár hihetetlenül lazán állt az estéhez, nemcsak a vendégeket, hanem a szolgáltatókat is szórakoztatták. Talán az is közrejátszott ebben, hogy egy év házasság után itt már csak a bulira kellett koncentrálniuk.

Egy nagyon kedves, vidám Párt ismerhettem meg személyükben.