Zöldben a város tetején

Csodaszép esküvőt kezdtünk egy szép kis templomban a Duna parton. A templomi szertartást követően a templom elől hófehér galambokat engedett fel az Ifjú Pár. 

Az égbe felszálló galambok az összetartozás és a szeretet jelképe a hagyomány szerint. 
Az esküvői galambröptetés, mint mindig, most is nagyon látványos volt. 

A polgári szertartásra a Búsuló Juhász Étterem teraszán került sor.

A szertartást követően lufipostát játszottunk a vendégekkel. a képeslapokra írt felajánlásokat várja vissza a Pár.

Az Étterem teraszán került sor a vacsorára, majd a lagzira.

Ágiék nemcsak a felnőttek szórakozásáról gondoskodtak, hanem a gyerekekéről is. A lakodalom alatt a teraszon animátorunk foglalkozott a legkisebb vendégekkel: arcfestéssel, lufihajtogatással, kreatív játékokkal foglalkoztatta a gyerekeket. 

Az esküvőkön alkalmazott animátorok és játéksarkok mindig jó döntés: nemcsak azért, mert a gyerekek életre szóló élménnyel gazdagodnak és korcsoportjuknak megfelelő szórakozást kapnak, hanem szüleik is felszabadultabban tudnak bulizni, ha gyereküket biztonságban tudják.

Az este folyamán "riportot" készítettünk a vendégekkel a fotós és videós közreműködésével, s a menyasszony által összeállított kérdések segítségével. A vendégek természetesen gyakran kreatívan vagy meglepően reagáltak.

A menyasszonytánc előtt kezdett el esni az eső, de a jó hangulatot nem mosta el. 

A menyasszony gyönyörű ruhája, és a Pár mosolya, jókedve mindig jó alap egy esküvőhöz. Sokan megijednek, amikor a lagzijukon esős idő van, de ha úgy gondolkodnak, mint Ági és Gábor, akkor a különböző látványos elemekkel és pörgő programokkal folyamatosan szórakoztatják és lefoglalják a vendégeket, hogy azok egy pillanatig se unatkozzanak.