Amilyennek egy kislány megálmodta…

2013.07.13. Tata - Hajni és Gergő esküvője igazán különleges volt. A menyasszony már gyermekkorától tervezte, hogy milyen lesz a tökéletes esküvője ...

és ez a lagzi minden egyes pillanatában érződött is, valóban egy nagyon jól sikerült estét sikerült megszervezniük. 

Az esküvő minden egyes állomása Tatán zajlott. A templomi szertartás után a Hotel Kissbe mentünk, itt került sor a polgári ceremóniára, majd a lakodalomra. A nagy gonddal összeválogatott menü után kezdődött a nyitótánccal a buli. Egy pillanatra sem ült le a hangulat, a pár minden játékban benne volt. Volt például kvízjáték.

Már a cipős kvíz is sok vidám pillanatot okozott,

majd ezt tetézte, amikor a vőlegénynek foggal kellett levennie a menyasszony harisnyakötőjét.

Azonban nemcsak a párt, hanem a násznépet is megmozgattuk; volt a kihagyhatatlan vonatozás és a lagzik egyik legnépszerűbb eseménye: a kocsis-játék.

A zenekarnak is nagy szerepe volt abban, hogy mindenki jól érezte magát, de Hajni nem bízta a véletlenre, előre leadta a kedvenc számok listáját.
A násznép mind a játékokban, mind a táncban, bulizásban aktívan részt vett.

Természetesen nem maradt el a menyasszony rablás, mely során Gergőnek cipőből kellett pezsgőt innia, és egy közös éneklés is belefért a barátokkal, annak érdekében, hogy visszakapja feleségét.

A menyasszonytánc után a Pár átöltözött. Hajninak igazán egyedi és gyönyörű volt a menyecske ruhája is.

Hajni már kislánykora óta tervezte ezt az esküvőt és az évek óta tartó folyamat meghozta gyümölcsét: egy igazán jól sikerült estét sikerült zárnunk. Külön kiemelendő, hogy a pár szervezéskor nemcsak magára gondolt, hanem családjukra és barátaikra is, és gondoskodtak arról, hogy minden meghívott nagyon jól érezze magát.