Néha megéri messzire utazni, hogy egy csodaszép esküvő részesei lehessünk

2013.05.25. Pécs - Réka és Tamás esküvőjén jártunk, mely szintén több helyszínen zajlott. 

A nagy létszámú vendégsereggel Bicsérden a szülők házánál találkoztunk, ahol a vendégfogadás és a lánykikérés történt. 

Az ál-menyasszonyok után természetesen az igazi is megjelent, így folytathattuk tovább utunkat Pécsre.

Először a templomi szertartásra került sor, a gyönyörű pécsi székesegyházban. A történelmi épületek és háttér kifejezetten romantikus hangulatot adott az esküvőnek, a pár és a vendégek is átélhettek néhány nagyon különleges pillanatot.

Innen a Zsolnay Negyedbe mentünk a polgári ceremóniára. Sajnos esett az eső, így a szabadtér helyett az épület belsejébe kellett átszervezni a programot. Szerencsére ez egyáltalán nem rontotta el a hangulatot, és a ceremónia utáni lufipostán is jól szórakoztak a vendégek és természetesen a pár is. A lufikra kötözött képeslapok a vendégeknek a pár számára tett felajánlásait tartalmazta, a látványos pillanatot többen megörökítették fényképeken, videókon.

Nemcsak a gyönyörű környezet tette feledhetetlenné a napot,

de a lagzi is kifejezetten jó hangulatban telt; csodálatos volt a vacsora és a pincérek is kimagaslóan jó munkát végeztek.

A menyasszonyrablás náluk sem maradt el, de a vőlegény sikeresen teljesítette a feladatot és végül visszanyerte Rékát. A menyasszonytánc is sok vendéget megmozgatott, a menyasszonyt főleg: 130 vendég mindegyikével táncolni elég hosszú ideig tart!

Réka és Tamás lagzija is jó példa volt arra, hogy mennyire sok minden múlik a helyszínen: a történelmi környezet kifejezetten illett a pár egyéniségéhez, így az esküvőjük tényleg róluk szólt!