A tökéletes esküvő titka

A nagy napra való készülődés rendkívül izgalmas kaland, ugyanakkor feszültséget is jelent, hiszen azt szeretnétek, ha ez a különleges alkalom felejthetetlen emlék lenne. 

Hogy kicsiknek és nagyoknak egyformán tudjatok kedveskedni, érdemes bevonni egy ceremóniamestert, aki gondoskodik a jó hangulatról, és arról, hogy az este gördülékeny legyen.

Mint egy jó vőfély, ő az, aki ösztönözni tudja a násznépet a játékokban való részvételre, beindítja a táncot, és a váratlan helyzeteket is megoldja. Így együtt tervezhetitek meg az estét, ráadásul biztosak lehettek benne, hogy minden fontos részletre oda tudtok figyelni. Legyenek benne pezsgő és dinamikus, de pihentető és érzelmes elemek is, és a fontos pillanatok után dobjatok be egy kis meglepetést!

Néhány jól bevált tipp csokorba szedve

A szépen megtervezett szertartáson, rizsszóráson és a finom vacsorán túl az esküvő igazi dísze a fiatal pár és a násznép öröme. Válasszatok olyan játékokat, amelyekben a családotok és a barátok is szívesen részt vesznek. Fontos, hogy legyenek közöttük olyanok, amelyek maradandó emléket adnak, mint például a lufiposta, a tombola, az ígérem-fogadom, a vendégkönyv, az ujjlenyomatfa vagy -kép. Annál izgalmasabb és egyedibb tervet tudtok összeállítani, minél személyesebb dolgokra építitek fel a játékokat. Erre kiválóan alkalmasak a kvízek, a diavetítés, a ki-mit-tud az ifjú párról vagy ők egymásról – és itt aztán igazán szabad a pálya a beugratós vagy humoros megfogalmazások előtt.

Boldogan együtt zene és tánc

Amikor már mindenki felszabadult és önfeledt hangulatba került, és túl vagytok a lepedőszíven, az összekötősdin és a kocsisjátékon is, irány a táncparkett! Jöhet a lufitánc, az alma- vagy narancstánc, a legidősebb pár tánca, a mennyasszonytánc másképpen. Elég egy zeneszám, így biztos, hogy mindenkit meg tudtok ajándékozni egy hozzá illő, mozgalmas játékkal. A lényeg az, hogy engedjétek szabadon szárnyalni a fantáziátokat, mutassátok meg a titkos oldalatokat is – legyen olyan, amilyenek ti vagytok!