5 esküvői ötlet, amely vonzza a vendégeket és a költségvetés sem sérül

Szűk költségvetésű esküvők szervezésekor sem kell lemondanod a luxus érzésről, a „Hűha” tényezőről. 

Mutatunk neked hat olyan egyszerű ötletet, amivel emlékezetessé tudod tenni valamennyi meghívott számára az esküvőt. 

Időnként a kis dolgok adják a legmélyebb benyomást, ez nem lehet igazabb az esküvő napján végbemenő történésekre.

Nem kell egy vagyont költened, annak érdekében, hogy lenyűgözd a vendégsereget. Kis módosításokkal, drasztikusan más hatást érhetünk el, így az alábbi öltetek között is akad olyan, mely pár forint ráfordítással, nagy mértékű változást eredményez.

Hangulatvilágítás 

A színes asztalra helyezett gyertyák romantikus hangulatot kölcsönöznek az estének. Próbáld a különböző magasságú gyertyatartókkal még drámaibbá tenni a hatást. Amellett, hogy a gyertyák költsége elég alacsony, még a virágdíszítésen is spórolhatsz, hiszen így, abból kevesebbet kell használnod. A tűzvédelmi szempontokat vedd figyelembe, és mielőtt ezt a dekorációt választod, egyeztess az esküvő helyszínével a lehetőségekről.

Székek

Bár általában mindig előre tekintünk, nem szabad megfeledkeznünk a székek háttámlájának dekorálásáról sem. Egy csodás virágdíszítés, vagy néhány izgalmas környezetbarát léggömb dekoráció fel tudja dobni az asztalok hangulatát. Színes és üdítő színfoltja lesz az esküvőnek.

Dekoratív papír szívószál

A környezetvédelem jegyében szinte kötelező elemként kell megemlítenünk a környezetbarát alapanyagokból készült szalma vagy színes papír szívószálak használatát. A színes variációt hozzáigazíthatod az esküvő dekorációjának alapszíneihez. Egy köszöntő koktél, vagy egy kevert italhoz pedig még stílusában passzolni is fog.

Párnák

Egy kerti partihoz hasonló esküvő esetében, miért ne használhatnánk kényelmes, dekoratív párnákat. Hatalmas takarókat terítve a földre, szórj szét jó néhány színes párnát, melyek otthonos hangulatot teremtenek és szinte hívogatják a fiatalabbakat a heverészésre. A lagzi végén pedig még otthonodat is dekorálhatod ezekkel a szép kiegészítőkkel. 

Esti falatozás

Miután már mindenki kifulladt a sok táncban, és elkezdenek mocorogni a gyomornedvek, érdemes a késő esti órákra időzíteni egy izgalmas street food kocsit beizzítani. Laza, fiatalos és trendi ezekből a kis furgonokból felszolgálni az éjszakai harapnivalót. Válassz hamburgeres, hot-dogos kocsit, de vannak ennél sokkal kifinomultabb BBQ csirkés, karibi, mexikói ételek kínáló standok, esetleg édesség fronton is körbenézhetsz. Érdemes olyan ételt választani, ami igazán jól illik az esküvőd hangulatához.

Még nem találtad meg esküvődre a ceremóniamestert? Vedd fel velem a kapcsolatot.

Fotó: pixabay.com