A 10 legfurább esküvő, amiről valaha hallottunk

Az esküvőszervezők és az esküvői fotósok - főleg akkor, ha sok év tapasztalata áll a hátuk mögött - jó pár hajmeresztő esetről mesélhetnének. Nincs azzal gond, hogy napjainkban mindenki kreatív és egyedi szeretne lenni. 

Baj akkor van, ha az ifjú pár elveti a sulykot.

Mutatunk néhány extrém esküvőt, garantáltan feldobják a napodat! 

Tudod hány koszorúslány kísérte a menyasszonyt az oltárhoz a világrekordot tartó esküvőn? És vajon hány szál rózsát használtak a dekorációhoz azon a kínai esküvőn, ahol a bűvös szerencseszámmal biztosította be magát a szerelmespár? Hallottál már arról, hogy akár egy ruhaüzletben is össze lehet házasodni?

A meztelen igazság

Ellie és Phil Hendicott nem költött sokat ruhára: a vőlegény csak kalapot, a menyasszony pedig mindössze egy fátylat viselt az esküvőn, az intim részeket testfestés díszítette. Ha valakire, hát rájuk igaz, hogy nem volt takargatnivalójuk sem egymás, sem a násznép előtt!

A fellegekben járva

A belga Jeroen és Sandra Kippers 50 méterrel a föld felett mondta ki a boldogító igent: 20 vendéggel együtt emelkedtek a levegőbe a ceremónia idejére, így senki sem vonhatja kétségbe, hogy a fellegekben jártak a nagy napon! Nekik azért sem kellett izgulni, hogy milyen idő lesz majd az esküvő napján, hiszen a felhők felett mindig kék az ég!

200 méter boldogság

Egy kínai menyasszony nem aprózta el a fátyolválasztást: egy 200 méteres darabot választott, amit 50 ember vitt az ara után. Csak remélni tudjuk, hogy a szertartást követően megvált ettől az igencsak méretes fejdísztől, mert ha nem, kísérőinek az egész lagzi alatt a nyomában kellett lennie...

Úgy szeretlek, mint a cipőket!

Egy amerikai pár az ara kedvenc cipőmárkájának egyik üzletében kötötte össze az életét, nem kis megdöbbenést keltve a meghívottak körében. A vőlegény állítólag nem rajongott túlzottan az ötletért, a menyasszony azonban kikötötte, vagy itt mondja ki a boldogító igent, vagy sehol!

Ennyi rózsát még sosem láttál egy helyen!

A 999 Kínában szerencsét hoz, ezért Xiao Wang egy éven át félretette a fizetését, hogy az esküvőjén 999999 szál rózsával díszíthesse fel az ifjú párt kísérő autókat. Drukkolunk, hogy működjön a bűvös szám mágiája és boldogan éljenek, míg meg nem halnak - mi biztos, hogy inkább egy emlékezetes utazásra fordítottuk volna a virágokra eltapsolt összeget!

Amíg a halál el nem választ - De tényleg!

A 29 éves Kevin Lavelle nem sokkal az esküvője előtt halt meg. A menyasszony, Michelle így is örök hűséget fogadott neki, méghozzá a temetése napján. Meglehetősen furcsán érezhette magát a násznép, hogy egyszerre kellett örömkönnyeket hullajtani a gyász fájdalmával egy időben.

Cápák ölelésében

April és Michael 2010 áprilisában kötött házasságot, méghozzá a tenger fenekén, stílusosan fehér és fekete búvárruhában, a cápák legnagyobb meglepetésére. Egy biztos, a boldogsághormonok mellett adrenalinból sem szenvedtek hiányt, és tengernyi élményt gyűjtöttek az egybekelésük napján!

A száguldás szerelmesei

Bryan Willey és Stacee Kennedy imádják a NASCAR versenyeket, így esküvőjük helyszínéül az indianapolisi pályát választották, az ujjukra pedig nem valódi jegygyűrű került, hanem magukra tetováltatták az egybekelésüket szimbolizáló ékszereket. Amiatt tehát nem kell aggódniuk, hogy leesik a gyűrű az ujjukról!

Koszorúslány-világrekord

Jill Stapleton nem sértette meg egyik barátnőjét sem azzal, hogy kihagyta volna a koszorúslányok közül: összesen 110 fiatal lány kísérte az oltár elé, azt szerette volna ugyanis, hogy ő legyen az a menyasszony, aki világrekordot állít fel a hatalmas koszorúslány-sereggel. Hát, sikerült!

A boldogságra hajtottak

Két lelkes bringás úgy határozott, hogy még a boldogító igent is tekerés közben mondják ki. A meghívott vendégek is biciklin érkeztek! Ezek után semmi meglepő nincs abban, hogy a nászútra is két keréken indultak, és szorgos pedálozással töltötték a mézesheteket.

Photo by Banter Snaps on Unsplash