2021 TOP menyasszonyi ruha trendjei

Az álomesküvő elengedhetetlen összetevője a csúcsszuper divatos és a menyasszony stílusához illő esküvői ruha. Nézzük, milyen formák, színek az idei és talán a jövő év eleji top ruhák.

Minden menyasszony a legszebb szeretne lenni esküvőjén,

ehhez nemcsak a fodrász, a smink elengedhetetlen, hanem a hozzá illő esküvői ruha is. Az idei trendek ismerete előnyös lehet, ha a menyasszony divatos és csinos akar lenni.  A habos fodroktól a romantikus ujjakig, vidám partiruhákon át szinte minden megtalálható az idei év trendi menyasszonyi ruhái között. 

Nagyon izgalmas a rövid menyasszonyi ruha viselése az esküvőn. Sokan nem szeretik mutogatni a lábukat, de egyesek számára a legjobb választás. Emellett azok is előszeretettel választják a rövid hosszúságú ruhát, akik megtalálták álmaik cipőjét, amelyet nem kívánnak eltakarni, szeretnék, hogy mindenki megcsodálhassa a páratlan darabot.

Hamarosan ismét zavartalanul ünnepelhetünk, akár nagyobb meghívott vendégszámmal is, így aki szereti kimaxolni a megjelenését, az a fodros darabot választják. A fodrok, mint valami habostorta veszik körül a ruhát, elhelyezkedhetnek kizárólag a menyasszonyi ruha alján, a szoknyarészen, mely felfuthat egészen a derékrészig. Kifejezetten vékony testalkatúak számára javasoljuk a szűk szabású ruha oldalán végig futó fodor csíkot, ami igazán egyedivé teszi a menyasszony megjelenését.

A tavaszi és a nyári hónapok a virágok csodás pompázatosságában telnek, ezt a hangulatot hozhatjuk elő, vagy erősíthetjük a virágmotívumokkal, melyek már nemcsak a dekorációban, hanem a menyasszonyi ruhán is előbukkannak. Több módon jeleníthetjük meg az üde, színes virágokat. A ruha anyagában szőtt, hímzett virágdíszítés kevésbé feltűnő módja ennek. Választhatunk azonban ennél látványosabb megoldást is, például a virágmintás anyagból varrt ruha, mely fölé kerül a fehér csipke borítás, ezzel tompítva az élénk színeket. De található a piacon olyan esküvői ruha is, mely selyemvirágok összevarrásával készült.

2021 TOP menyasszonyi ruha trendjei

A tollas változat a csúcsdivattervezők idei kedvenc modellje.

Komolyan ütni fog, ha egy tolldíszítésű menyasszonyi ruhát választunk az esküvőre. Szégyenlősöknek nem való! Szintén kerülhet a toll a ruha aljára, vagy akár az uszályra, mindenképpen más lesz, mint a megszokott.

Aki inkább a romantikus változatokat szereti, azok számára az idei trend a vállat megmutató változatát ajánljuk. A mellkivágás vonalától induló ejtett ujjak, pántok szabadon hagyják a vállakat, a nyakat. A ruha modell még romantikusabb lesz, ha a középkori ruhák mintája alapján készül. Bármilyen testalkathoz kiváló választás, a szép dekoltázs garantált. A romantikus hangulatot kedvelők számára egy másik lehetőséget is nyújtanak a tervezők, mégpedig a szögletes nyakkivágás formájában.  Ez a geometrikus forma kedvez azoknak, akiknek szép a válla és a kulcscsonti része. A reneszánsz stílust hozza vissza a régmúlt időkből. Jól illeszkedik a hosszú, uszályos ruhák stílusához. A klasszikus szatén a legjobb választás ehhez a formához, de a bohókásabb stílust kedvelők csipkéből is megálmodhatják saját fazonjukat.

Utoljára szeretnénk két olyan modellt bemutatni, mely kizárólag a legbevállalósabb menyasszonyoknak ajánlott.

Az egyik megoldás a nadrág használata, de nem a hagyományos modellekre gondolunk. A fehér fényes taft, szatén, csipke jó választás az akár egybenadrágként viselt, akár a hasonló anyagból készült felsőrésszel hordott darabok esetében. Vigyázzunk arra, hogy ne legyen túl egyszerű, ne hasonlítson olyan ruhákhoz, melyeket bármikor felvehetünk. Dobjuk fel gyöngyökkel, csipkével és fodrokkal a nadrágot.

A másik igazán ütős megjelenést kölcsönző megoldás a menyasszonyi ruha felett viselt csipke köntös, mely helyettesítheti az uszályt, így lehet nagyon hosszan a földet súroló, de viselhetjük a rövid ruha kiegészítőjeként is, akár egyazon hosszúságban, mint a ruha hossza. Izgalmas, sokat sejtető megjelenést kölcsönöz a menyasszony számára, de figyeljünk arra, hogy ne tűnjön olcsó, piaci darabnak, mert az inkább a háziasszonyos stílust erősíti, mintsem a szépség és a tisztaság hangulatát.