Esküvői blog 2/10

A boldogító IGEN kimondása mindig fontos esemény, de a pandémia kezdete óta talán még jobban várja mindenki az esküvőket. Mindazon túl, hogy a pár egyik legemlékezetesebb napja lesz, a csodálatos mesevilág segít kiszakadni a vendégeknek is a szürke hétköznapokból, és végre együtt ünnepelhetünk gondtalanul szeretteinkkel.


A rusztikus régies, falusias, természetes eredetűt jelent. Ennek megfelelően a rusztikus esküvő is természetes, modern köntösbe bújtatott hagyományos miliőt takar, minél természetközelibb megoldásokkal. Ezúttal azt vesszük végig, hogy a rusztikus esküvő egyes elemeinek megválasztásakor milyen szempontokat érdemes szem előtt tartanod!


Ismerd meg a görög esküvői hagyományok szimbolikus jelentését, hogy ennek a régi országnak a tradicióit beleszőhesd a saját esküvői ceremóniádba. A görög ünnepek hagyományai tele vannak kulturális jelentéssel. A szertartás a görög ortodox egyház hét szentségének egyike és az egyik legősibb keresztény esküvői szertartás szimbolikában gazdag eseménye. Az esküvő két részből áll...


Még csak most tervezed a nászutad? Mai cikkünkben néhány ötlettel segítenénk az úticél kiválasztásában. Sajnos az idei évben is számítanunk kell arra, hogy korlátozások várhatóak nemcsak a külföldi utazások során, hanem hazánkban is, így előre tervezni igen nehéz. Ha van rá lehetőségetek, akkor last minute utakat válasszatok, főként nem hazai nászút esetén, így pár napon belül...


Álmaidban már elképzelted, hogy milyen helyszínen lesz megtartva az esküvőd? Mielőtt döntenél olvasd el cikkünket, melyben a helyszín típusokat mutatjuk be. Esküvőről szőtt álmaid valóra váltásához néhány helyszínt szeretnénk neked bemutatni, amelyek megismerésével biztosan a számotokra leginkább megfelelő ceremóniahelyszínt fogod megtalálni...


Álmaid esküvőjén lesz nyitótánc? Akkor érdemes az esküvő előtt profi szakemberrel konzultálnod, így nem fogsz a násznép előtt felsülni. Nézzük mire kell figyelned a tánctanár kiválasztásakor és a táncok összeállításánál.A legszebb pillanatokat megőrző esküvői fotók, videók mellett szeretnél valami kézzelfogható dologgal is emlékezni a Nagy Napra?! A menyasszonyi csokor kiváló választás erre a célra. De vajon hogyan tartósítható a csokor?


Az esküvői szezon kezdetén beszélnünk kell az idei év torta trendjeiről. Nemcsak a dekoráció, a ruhák, a zene fontos a menyegzőn, hanem a torta kiválasztása is. Néhány tippünk segíthet a választásban.


Az álomesküvő elengedhetetlen összetevője a csúcsszuper divatos és a menyasszony stílusához illő esküvői ruha. Nézzük, milyen formák, színek az idei és talán a jövő év eleji top ruhák.