A tavasz az élet újjászületésének, a virágok és a zöld levelek kibontakozásának időszaka. Ez az évszak tele van frissességgel, új kezdetekkel és megújulással. Ezért is rendkívül vonzó időpontnak bizonyulhat az esküvők számára. A magával ragadó hangulat, különleges, varázslatos élményt nyújt mind a párnak, mind pedig a vendégeknek. De miért érdemes pont a tavaszt választani az esküvő időpontjának?  Hoztam nektek néhány érvet ezzel kapcsolatban.


Talán nem is gondolnád, hogy egy ceremóniamester feladata mennyire sokrétű! A megfelelő személy megtalálása, aki a ceremóniamester (más néven CM vagy konferanszié) lesz az esküvődön, döntő fontosságú ahhoz, hogy az esküvőd zökkenőmentesen zajlódjon. Ideális, ha ajánlás útján vagy egy személyes beszélgetés alapján keresel ceremóniamestert, így biztos lehetsz abban, hogy jó embert választasz! 


Az eljegyzés egy izgalmas időszak az életünkben, amikor már tudjuk, hogy örökké együtt szeretnénk lenni azzal a különleges emberrel, aki mellett ébredünk minden reggel. Azonban az esküvőszervezés hatalmas kihívásokat is rejt magában, és könnyen becsúszhat néhány baki. Ez a cikk három olyan hibát mutat be, amelyeket a párok gyakran elkövetnek az esküvőszervezés során, és tippeket ad arra, hogyan lehet elkerülni őket.