Különleges helyszínen

Zsófi és Laci esküvője a polgári szertartással kezdődött a III. kerületben, majd innen együtt mentünk át a Bakelit Multi Art Centerbe

2013.09.07. Bakelit Multi Art Center

Miközben a pár kreatív fotózáson vett részt egy igen romos gyárépületben, a vendégek szépen sorban megérkeztek a Bakelitbe, ami egy igazán különleges helyszín a bevállalós pároknak, akik egyedi hangulatot szeretnének esküvőjükre.

A zenét az esküvők egyik legkedveltebb zenekara: a Pesti Party Showband szolgáltatta, és szokás szerint nagyon jó bulit csináltak. A jól összeszokott, rutinos csapat most is megmozgatta az embereket. S egy közös zenélésre is sor került a Vőlegénnyel és saját zenekarának tagjaival. 

A többi szolgáltató is kiváló munkát végzett, a vendégek külön kiemelték a nagyon finom vacsorát és a séf munkáját.

A vacsora után megkezdődött a nyitótánccal a buli, majd a tortavágás után a menyasszonytánc közben a barátokból alakult kis csapat végrehajtotta a menyasszonyrablást.

Zsófi és Laci esküvője példa arra, hogy nemcsak egy hagyományos, romantikus lagzi lehet emlékezetes, hanem egy „extrémebb” környezetben is el lehet érni, hogy a Nagy Nap különleges legyen, ha a pár egyéniségéhez ez illik jobban.