Esküvői blog 1/10


A tavasz az élet újjászületésének, a virágok és a zöld levelek kibontakozásának időszaka. Ez az évszak tele van frissességgel, új kezdetekkel és megújulással. Ezért is rendkívül vonzó időpontnak bizonyulhat az esküvők számára. A magával ragadó hangulat, különleges, varázslatos élményt nyújt mind a párnak, mind pedig a vendégeknek. De miért érdemes pont a tavaszt választani az esküvő időpontjának?  Hoztam nektek néhány érvet ezzel kapcsolatban.


Talán nem is gondolnád, hogy egy ceremóniamester feladata mennyire sokrétű! A megfelelő személy megtalálása, aki a ceremóniamester (más néven CM vagy konferanszié) lesz az esküvődön, döntő fontosságú ahhoz, hogy az esküvőd zökkenőmentesen zajlódjon. Ideális, ha ajánlás útján vagy egy személyes beszélgetés alapján keresel ceremóniamestert, így biztos lehetsz abban, hogy jó embert választasz! 


Az eljegyzés egy izgalmas időszak az életünkben, amikor már tudjuk, hogy örökké együtt szeretnénk lenni azzal a különleges emberrel, aki mellett ébredünk minden reggel. Azonban az esküvőszervezés hatalmas kihívásokat is rejt magában, és könnyen becsúszhat néhány baki. Ez a cikk három olyan hibát mutat be, amelyeket a párok gyakran elkövetnek az esküvőszervezés során, és tippeket ad arra, hogyan lehet elkerülni őket.


Az esküvő minden párnak különleges és felejthetetlen pillanat, de amikor a vendégek száma 100-150 fölé emelkedik, a tervezés és a lebonyolítás egy kicsit összetettebbé válik. Ahhoz, hogy a nagyszabású esküvő gördülékenyen menjen, fontos néhány kulcsfontosságú tényezőre odafigyelni. Íme néhány szakmai tanács a sikeres nagy esküvők megtervezéséhez:


Ahogy haladunk előre a 21. században, egyre több pár dönt úgy, hogy a hagyományos esküvői forgatókönyvtől eltérve, egy "minimál" esküvő mellett teszi le a voksát Budapesten. Ez a megközelítés azt jelenti, hogy a pár egy szép és elit helyszínen tartja a ceremóniát, majd egy különleges vacsorával zárja az estét, elhagyva a hagyományos lagzit. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk a modern esküvők előnyeit és mutatok három izgalmas helyszínt Budapesten, amelyek ideálisak lehetnek a különleges napotok megtartására.


Bár már elindult a tavasz, a párok hajlamosak az utolsó pillanatra hagyni a dekoráció kiválasztását. Ennek oka, hogy ez is változik évről évre, ezért sokan megvárják az aktuális év elejét, hogy milyen választék lesz arra az évre. Ha idén lesz az esküvőtök, és szeretnétek a trendeknek megfelelő esküvői hangulatot varázsolni, inspirálódjatok cikkünkből!


A 2022-es évben már senkinek nem kellett visszafognia magát, ha esküvőről van szó! A pandémia alatt a korlátozások mindenkire kihatottak, ezért sokan halasztottak, vagy szerényebben ünnepeltek. A sztárok is végre világraszóló esküvőt csaphattak, korlátok nélkül! Mutatjuk a mi két kedvenc párunkat!


Egyre több családban számít a négylábú kedvenc igazi családtagnak. Sok pár gyermekeként tekint a kutyákra, magukkal viszik munkába, nyaralásra, vásárolni. Miért ne vehetne részt egy kutya az esküvőn is? Egy kis előkészülettel elkerülhetőek a bakik és mindenki jól érezheti magát!


Ahhoz, hogy örök életedre csodálatos élményt jelentsen az esküvőd, nem kell feltétlen pazarló megoldásokat alkalmaznod a ceremónián és az azt követő fogadáson . A legfontosabb, hogy minden döntésedben legyél tudatos. Ha valamit megvásárolsz, megszervezel, tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban szükség van erre? Ha igen, nem lenne ennél fenntarthatóbb módja a beszerzésének?  Ezúttal arra mutatok pár példát, hogyan tudsz zöld esküvő szervezésében gondolkodni.